In Rapport | bouwmanagement

In Rapport Interimmanagement

In Rapport verzorgt behalve projectmanagement ook interim-management.

Ik ben inzetbaar voor het tijdelijk vervangen van managementfuncties bij bouwgerelateerde bedrijven, maar ook in andere branches. Ook kunt u mij binnen uw bedrijf ook inzetten met een specifiek doel, zoals het optimaliseren van bedrijfsprocessen of het verbeteren van de samenwerking.

Mijn kracht ligt in het helder en inzichtelijk maken van problemen, het stellen van concrete doelen en het team op één lijn krijgen om deze doelen te halen. Bij het sturen en begeleiden van personeel heb ik meerwaarde door mijn achtergrond als trainer en coach.

Heeft u organisatievraagstukken die u eens zou willen benaderen vanuit een nieuwe invalshoek? Ik kom u graag ondersteunen. Neem voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden contact op via de telefoon, de mail of het contactformulier.