In Rapport | bouwmanagement

Over In Rapport

De bouwwereld, daarin ben ik gepokt en gemazeld. Begonnen op de LTS, groeide ik door naar MTS en HTS bouwkunde. Mijn carrière ontwikkelde zich van organisatieassistent bij een aannemer via werkvoorbereider en uitvoerder richting projectleider en directielid bij een bouwonderneming.

Bij het tot stand brengen van soms langdurige en complexe bouwprojecten, heb ik ervaren dat samenwerking doorslaggevend is. Hoe beter de samenwerking in een team en hoe beter ieder weet wat zijn taak binnen het geheel is, hoe beter het resultaat. Ik ontdekte dat mijn talent ligt in het op één lijn brengen van de partijen: de opdrachtgevers, leveranciers, onderaannemers, omwonenden en uitvoerders. Het in contact zijn met alle betrokkenen is werk dat ik dagelijks met veel passie doe. Ik praat makkelijk met zowel opdrachtgevers als uitvoerders, ik kan me in de verschillende werelden en belangen verplaatsen en ik kan op een luchtige manier sturing geven.

Om me verder te specialiseren in de ‘mensenkant’ van het werk, ben ik gaan studeren voor coach en trainer. Deze op het eerste gezicht vreemde combinatie blijkt heel goed uit te pakken. Het in goede banen leiden van een project is behalve bouwkundig ook echt mensenwerk. Want met elkaar moet je het doen. Of je nou installateur, aannemer of tuinarchitect bent, ieders aandeel is belangrijk. Heldere en doelgerichte communicatie is een belangrijke succesfactor. Dagelijks zie ik in de praktijk wat het betekent om met rapport samen te werken. Wanneer het werk met een gevoel van wederzijds respect en gezamenlijkheid wordt uitgevoerd, is het resultaat vaak beter en mooier dan je van te voren durfde geloven. Want de mensen vullen elkaar aan en denken met elkaar mee. Ieder geeft het beste uit zichzelf.

Ik heb duidelijke uitgangspunten, ik sta op eerlijkheid en ben zeer doelgericht. Als het nodig treed ik krachtig en doortastend op.

In Rapport realiseert bouwkundige (renovatie)projecten voor particulieren en bedrijven door het beste uit het team te halen. Benieuwd naar mijn aanpak? Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op.