In Rapport | bouwmanagement

Testimonials


Fam. Prins:

“Fred heeft een ongelofelijk uitdagend project bij ons in handen genomen in een moeilijke fase van het traject. De verbouwing van onze tuin is denk ik constructief zeer uitzonderlijk, met het wonen op een duin waarbij verschuivingen een grote zorg waren, het relatief kleine stuk grond waarop een groot aantal elementen gebouwd moesten worden, niet in de laatste plaats het zwembad met beweegbare bodem (uniek in Nederland tot op heden!) en het managen van een zeer groot aantal partijen.
Een andere uitdaging was het omgaan met de buren/ buurtbewoners die gedurende lange tijd overlast hebben moeten ondervinden.
Fred is op een rijdende trein gesprongen en heeft zich als onze bouwmanager tussen alle partijen een plek moeten verwerven. Dit was echt geen makkelijke opgave, maar hij heeft dit ontzettend goed gedaan zonder het proces te vertragen (ondanks kritische blik) of te bemoeilijken en zelfs met heel veel enthousiasme en positiviteit.
Fred is een fijne partij om mee samen te werken en deze feedback hebben wij ook gekregen van al onze contractors. Hij heeft ons veel zorgen uit handen genomen en we hebben echt kunnen vertrouwen op zijn expertise. Hij heeft oog voor detail and houdt erg goed overzicht.
Ik zou hem zeker aanbevelen!”

DCIM100MEDIA

DCIM100MEDIA